690 - 8787 - 719
ΚΑΙΝΟΥΡΙO WORKSHOP!!! Προλάβετε μέχρι 11 Νοεμβριου
//stellar-crystal-healing.gr/wp-content/uploads/2017/11/11-12-OF-NOVEMBER-5.png

Η αμερικάνικη μέθοδος «Μastering the properties of crystals» μας δίνει ένα επιστημονικό υπόβαθρο στην κρυσταλλοθεραπεία

Προσεγγίζοντας με διαφορετικό και πιο απτό τρόπο την ενέργεια των ορυκτών και κρυστάλλων, ουσιαστικά μέσα από τα ενεργειακά μας κέντρα,
καθορίζεται η ποιότητα, η ένταση και η συχνότητα του μαγνητικού πεδίου μας, το οποίο και παίζει καταλυτικό ρόλο, όπως θα μάθετε σε αυτό το σεμινάριο για την σωματική, αιθερική και ψυχική μας υγεία οι κρύσταλλοι και τα ορυκτά μέσω τριών βασικών τους ιδιοτήτων

Πιεζοηλεκτρισμού

Τριβοφωταυγεια (Triboluminescence)

Πυροηλεκτρισμό

Έρχονται σε αλληλεπίδραση με το πεδίο που αποτελείται από τα γνωστά μας ενεργειακά κέντρα (τσάκρας ).

Λαμβάνοντας τα παραπάνω υπόψη, αλλά και με πολλές άλλες αποδείξεις και πρακτικές εφαρμογές, μαθαίνετε να αποσυμφορίζετε και να εξυγιαίνετε το
ενεργειακό σας σώμα, από ενέργειες οι οποίες δεν μας εξυπηρετούν πια και εμποδίζουν την εξέλιξη μας σαν σύνολο.

Ο Πλάτων στο διάλογό του «Περί εγκράτειας» περιγράφει τον Σωκράτη να διδάσκει ότι «δεν θα πρέπει να επιχειρεί κανείς να θεραπεύει τα μάτια χωρίς το κεφάλι, ούτε το κεφάλι χωρίς το σώμα ούτε λοιπόν να θεραπεύσει το σώμα χωρίς την ψυχή… γιατί το μέρος δεν μπορεί να είναι καλό εάν το όλον δεν είναι καλό».

Πολύ μεγάλη βοήθεια έτσι ώστε να ξέρουμε πλέον χειροπιαστά σε τι κατάσταση βρίσκεται το πεδίο μας σαν σύνολο, μας παρέχεται μέσα από την φωτογράφιση της αύρας και με στοιχείο αυτήν ξεκινάμε τον σωστό και επικεντρωμένα πλέον, καθαρισμό, και στην συνέχεια κάνουμε εξισορρόπηση
των ενεργειακών μας κέντρων.

Ο κύριος Γεωργιάδης είναι ειδικός συνεργάτης του Stellar Crystal Healing και χειριστής τους εξοπλισμού για την φωτογράφιση!

Μαζί μας θα είναι και η Αργυρώ Μαρία Βενιού Διπλωματούχος Θετική εκπαιδεύτρια σκύλων και βοηθός κτηνίατρου η οποία θα μας μιλήσει για φοβίες και προβληματικές συμπεριφορές των κατοικιδίων μας, δίνοντας μας λύσεις μέσα από την θετική εκπαίδευση τους.

Από εμάς θα ακούσετε απλές λύσεις χωρίς φάρμακα αλλά με κρυσταλλικά ιαμματα για την εναρμόνιση των τσάκρας τους!

Η Λίλιαν Σίμου, από την πλευρά της αστρολογικής γνώσης, συμμετέχει προσθέτοντας το δικό της υλικό...

Παρακατω δυο λογια και απο εκεινη......

Τα επτά ενεργειακά μας κέντρα συνδέονται με τους επτά παραδοσιακούς πλανήτες της αστρολογίας. Είναι η εκδήλωση της φυσικής διάστασης της Δημιουργίας.
Ποια είναι η σημασία τους;
Ποιο ρόλο διαδραματίζουν στην προσωπικότητά μας;
Γιατί ο αριθμός Επτά, είναι τόσο σημαντικός;
Όλα αυτά θα συζητηθούν σε συνδυασμό το κεντρικό θέμα του σεμιναρίου

Επίσης συμπληρωματικά θα σας μιλήσει η γνωστή ρεφλεξολογος και ειδικός συνεργάτης πλέον του Stellar Crystal healing, Ζωή Μαυροπούλου, η οποία και έγραψε μία σύντομη εισαγωγή για το σεμινάριο, για εσάς

Τα Τσάκρας είναι ενεργειακά κέντρα που βρίσκονται στο σώμα μας. Η ροή της ενέργειας δια μέσου των ενεργειακών κέντρων επιδρά στη φυσική, διανοητική, συναισθηματική και πνευματική μας κατάσταση.

Τα σημαντικότερα ενεργειακά κέντρα είναι 7 και βρίσκονται σε σημεία κλειδιά, ρυθμίζοντας την ζωτική λειτουργία των οργάνων μας.

Η σημασία των τσάκρας στο σώμα μας είναι τόσο σημαντική, όσο και η ύπαρξη των πνευμόνων, της καρδιάς και όλων των ζωτικών μας οργάνων.
Εάν για κάποιο λόγο, υπάρξει κάποια διαταραχή, η ροή της ενέργειας στα κέντρα θα αλλοιωθεί, δεν θα δίνει ενέργεια στα αντίστοιχα ζωτικά όργανα, με αποτέλεσμα την άμεση πρόκληση σοβαρών παθήσεων στην πνευματική και σωματική μας υγεία. Σκοπός των εναλλακτικών θεραπειών είναι η εξισορρόπηση της ροής της ενέργειας, η βαθιά χαλάρωση, η βελτίωση της άμυνας του οργανισμού και της διάθεσης και επιπλέον, επιφέρουν ήπια αποτοξίνωση και ψυχοσωματικό καθαρισμό. Επειδή ο άνθρωπος δεν είναι σώμα, πνεύμα και νους ξεχωριστά, οι εναλλακτικές, ολιστικές θεραπείες αφορούν στο όλον και όχι στα συμπτώματα των ασθενειών στο σώμα μας.

Ποια όργανα του σώματος επηρεάζονται από την κακή λειτουργία των τσάκρας, ποιες ασθένειες μπορούν να δημιουργήσουν στο σώμα

Τι αντίκτυπο έχουν στην ψυχολογία μας και άλλα πολλά θέματα θα παρουσιαστούν στο σεμινάριο

Ποιοι ειμαστε

Είμαι η Στελλα Ηλιαδη και σας παρουσιάζω ένα εξαιρετικό βιωματικό σεμιναριο οπου θα μάθουμε τον καθαρισμό και την εξισορρόπηση των τσάκρας με ισχυρό μας μέσον τους
κρυστάλλους- ορυκτά και το κρυσταλλικό εκκρεμές, το οποίο έχει ιδιαίτερη ενεργειακή αξία και το όφελος του είναι αντιληπτό άμεσα.

 

Μαζί μου θα έχω τεσσερις εξαιρετικούς συνεργάτες

ΛΙΛΙΑΝ ΣΙΜΟΥ - Αστρολογος / Ιδιοκτητρια του Astrolife.gr

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ - Ψυχοθεραπευτής Κλινικός Υπνοθεραπευτης

ΑΡΓΥΡΩ ΜΑΡΙΑ ΒΕΝΙΟΥ - Διπλωματούχος Θετική εκπαιδεύτρια σκύλων & βοηθός κτηνίατρου

ΖΩΗ ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ - Ρεφλεξολογος /Εναλλακτική θεραπεύτρια

Οι ΔΩΡΕΑΝ παροχές που θα παρέχονται στους παρευρισκόμενους είναι

  • Φωτογράφιση αύρας αξιας 40 ευρω ΔΩΡΕΑΝ
  • Χάρτης των τσάκρας αξιας 10 ευρω ΔΩΡΕΑΝ
  • Τα 7 βασικά ορυκτά των τσάκρας + θιβετιανικο πουγκι αξιας 30 ευρω ΔΩΡΕΑΝ
  • Ένα ορυκτό το οποίο επιλέγοντας το από το ειδικό κουτί, θα συνεργαστεί μαζί σας αξιας 7 ευρω
  • ΔΩΡΕΑΝ ΜΠΟΥΦΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σας περιμένουμε από κοντά να ανακαλύψετε για πρώτη φορά εμπεριστατωμένα, το μεγαλείο του ενεργειακού και αιθερικού μας σώματος και τον τρόπο να το έχουμε σε τέλειο συντονισμό.

τηλ επικοινωνιας 6908787719

11 Νοεμβριου 17:00 21:00 - 12 Νοεμβριου 11:00 - 19:00 

140 ευρω 

Διοργανωτης Stellar Crystal Healing στον χωρο ΦΑΕΘΩΝ ΗΒΗΣ 25 ΘΗΣΕΙΟ

Ακολουθείστε μας στο Instagram https://www.instagram.com/stellar_crystal_healing/

Κάνετε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube https//www.youtube.com/channel/UCCP25VpshifXGohz74Mmqog

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Μέρος 1ο:Nοεμβριος 11 2017 | 17:00 21:00
Μέρος 2ο:Nοεμβριος 12 2017 | 11:00 - 19:00
Κόστος:140€

ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ:

“Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε και να σας βοηθήσουμε πέρα από την συμμετοχή σας στο σεμινάριο, να γίνεται μέλος του newsletter μας.
Σαν μέλη του site, θα μπορείτε να λαμβάνεται πρώτοι πληροφορίες για τα workshops μας, νέα από τις ομιλίες μας και μοναδικές προσφορές!.

Στην αρχική σελίδα μπορείτε να εγγραφείτε και να πάρετε ένα δώρο αποκλειστικά από εμάς!"

ΕΓΓΡΑΨΟΥ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Για να κατέβασεις το δωράκι μας!
Εγγραφη!
close-link