690 - 8787 - 719
ΚΑΙΝΟΥΡΙO WORKSHOP!!! Προλάβετε μέχρι 11 Νοεμβριου

Γνωρίστε την ΟΜΑΔΑ

To Stellar Crystal Healing απαρτίζεται από μια καταρτισμένη ομάδα, έτοιμη να σας προσφέρει τις γνώσεις της.

Team member image

ΣΤΕΛΛΑ ΗΛΙΑΔΗ

Master Crystal Healer

Team member image

ΛΙΛΙΑΝ ΣΙΜΟΥ

Σύμβουλος Αστρολογίας

Team member image

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

Υπνοθεραπευτης

Από το 2009 έχω το αμερικανικό δίπλωμα Master CrystalHealer από το  HMCA institute of California αποκτώντας έτσι την  δυνατότητα να ανοίξω θεραπευτήριο και να διδάξω σε οποιαδήποτε πολιτεία της Αμερικής

Διαθέτω επίσης το certificate to the BASIC HYPNOTHERAPY LEVEL -Astral Aspera – ασκώντας την θεραπευτική ύπνωση, μια διαδικασία απόλυτης συγκέντρωσης του νου και χαλάρωσης του σώματος, μέσα από την οποία, παρακάμπτοντας τον συνειδητό νου (Εγώ) επικοινωνούμε απευθείας με το Υποσυνείδητο, δίνοντας κατευθύνσεις και αναπρογραμματίζοντας μέσα από υποβολές με θετικές δηλώσεις, τις όποιες φοβικές συμπεριφορές, ψυχολογικές η και ψυχοσωματικές δυσλειτουργίες κλπ. Μια διαδικασία ευχάριστη, ωστόσο βαθιά θεραπευτική.

Κάποια από τα θέματα που αναλαμβάνω μέσω της θεραπευτικής ύπνωσης είναι:

Φοβίες

Βιώματα από παιδική ηλικία

Αυτοάνοσα

Αυτοπεποίθηση

Παραπανίσια κιλά

Άγχος -Στρες

Κρίσεις  πανικού

Διακοπή απλών εθισμών, όπως το κάπνισμα

 

MASTER CRYSTAL HEALER από το HMCA  institute of California
Crystal healing (School Of Natural Health Sciences)

Herbalism  (School Of Natural Health Sciences)

Holistic dowsing (School Of Natural Health Sciences)

Iidology (School Of Natural Health Sciences)

BASIC HYPNOTHERAPY LEVEL-ASTRAL ASPERA

 

Ακολούθησα σπουδές γαλλικής φιλολογίας στο Πανεπιστήμιο της Σορβόννης (Paris IV) και διδάσκω γαλλικά. Εδώ και χρόνια, ασχολούμαι με την εσωτερική φιλοσοφία και την αστρολογία. Σπούδασα επί σειρά ετών, ξεκινώντας από τις σχολές Wright και Ηλίανθος, με πτυχίο από το βιοποριστικό σωματείο Τυανεύς, ωστόσο συνεχίζω να ερευνώ την ατέρμονη αυτή γνώση, αφού η προσπάθεια δεν είναι ποτέ αρκετή για την σοφία τόσων αιώνων.Μέλος της Astrological Association of Great Britain,
διδάσκω αστρολογία, γράφω άρθρα, βιβλία:
«Χείρωνας», «Σελήνη», «Επιλεκτική αστρολογία», και συν-δημιουργός των βιβλίων "Το βιβλίο της αστρολογίας" και "Αστεροειδείς" από τις εκδόσεις Ηλίανθος. Βιβλία μου είναι επίσης: «Αστρολογία-Λόγος των άστρων» ένα εγχειρίδιο αστρολογίας, «Η αστρολογία στο βουνό των Κενταύρων»( μία έρευνα πάνω στα ευαίσθητα σημεία του ψυχισμού), «Η κατανόηση των όψεων και οι πλανήτες δίχως όψη» από τις εκδόσεις Διμελή, με συμμετοχή σε άλλες μελέτες και νέα βιβλία υπό έκδοση.

Το ενδιαφέρον μου στρέφεται κυρίως προς την ψυχολογική και καρμική αστρολογία, όπως και την αστρολογία των ανθρωπίνων σχέσεων. Πιστεύω πως η αστρολογία είναι ένας βασικός οδηγός αυτο-γνωσίας και αυτο-ανάλυσης, με στόχο να εκμεταλλευτούμε τα ταλέντα μας και να διορθώσουμε τις αδυναμίες μας. Σαν αποτέλεσμα να έχουμε εσωτερική αρμονία και να γίνουμε πραγματικά ευτυχείς.

Με σεβασμό για τις εναλλακτικές θεραπείες, έχω τον δεύτερο βαθμό της θεραπευτικής μεθόδου Ρέικι και της Κουνταλίνι Ρέικι.

Σεμινάρια, μαθήματα αστρολογίας ατομικά ή σε γκρουπ, κύκλοι αυτογνωσίας στην ψυχαναλυτική και καρμική αστρολογία, συνεδρίες και συμβουλευτική σε θέματα που απασχολούν και εμποδίζουν το χαμόγελο στη ζωή μας

O ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ γεννήθηκε στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου από Έλληνες γονείς , στο ζώδιο των Ιχθύων, το 1967, ζει και εργάζεται στην Αθήνα.

Είναι πιστοποιημένος Ψυχοθεραπευτής επιμορφωτικού τμήματος Ψυχοθεραπείας Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών
Έχει πτυχίο Εφαρμοσμένης Ψυχολογίας /Esoteric studies από τα ATHENAEUM UK και CALAMUS UNIVERSITY UK .

Είναι Πιστοποιημένος Υπνοθεραπευτής του V.R.T. C. (U.K.) , έχει πάρει Master στην Ύπνωση, και είναι μέλος του American Board of Hypnotherapists.
Είναι δε από τους λίγους πιστοποιημένους αναλυτές της Αύρας και των Ιδιοτήτων της από την Σχολή Μεταφυσικής και Παραψυχολογίας και πλήρως εκπαιδευμένος στη χρήση του Συστήματος Φωτογράφησης Αύρας A.V.S. 5,1
Έχει επίσης πτυχίο Ηχοληψίας-Μουσικής τεχνολογίας (Σχολές Ωμέγα) γεγονός που τον διευκόλυνε ιδιαίτερα στην ενασχόληση του με τον Ηχο και τις θεραπευτικές του ιδιότητες, (συχνότητες θητα κλπ.), ειδικότερα δε , στην εναρμόνιση τους, ως υποβόσκουσες συχνότητες , στον τομέα της Ύπνωσης.

Κατέχει δεύτερο βαθμό στο USUI REIKI τον οποίο απέκτησε μαθητεύοντας διπλά στην Κα ΕΛΕΑΝΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ.Είναι ο ιδρυτής του Κέντρου Ψυχοθεραπείας και Υπνωσης Astral Aspera (Αστρική Ειμαρμένη σε ελεύθερη μετάφραση από τα Λατινικά)

Team member image

ΑΡΓΥΡΩ ΜΑΡΙΑ ΒΕΝΙΟΥ

Θετική Εκπαιδεύτρια Ζώων

Team member image

Ζωη Μαυροπουλου

Ρεφλεξολογος

Ονομάζομαι Αργυρώ Μαρία Βενιού.

Αποφοίτησα ως θετική εκπαιδεύτρια από την Ακαδημία Strardogs του Γιάννη Αραχωβίτη το 2014 και έκτοτε εκπαιδεύω σκύλους και τους ιδιοκτήτες τους, ενώ διαθέτω εμπειρία στη φύλαξη κατοικιδίων. Είμαι φοιτήτρια του τμήματος Βιολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών.

Ταυτόχρονα σπουδάζω Πρώτες βοήθειες για σκύλους και Ολισθική Υγεία σκύλων στο British College of Canine Studies ενώ είμαι και πτυχιούχος βοηθός κτηνιάτρου.

Επίσης, παρακολουθώ μαθήματα εκπαίδευσης ζώων και ψυχολογίας σε δύο απ’ τις καλύτερες ακαδημίες του είδους:

Του κτηνιάτρου/συμπεριφοριστή/εκπαιδευτή Ian Dunbar και της πασίγνωστης Victoria Stilwell, καθώς και προγράμματα Τοξικολογίας στο Κέντρο Ελέγχου Δηλητηριάσεων του ASPCA.

Έχω παρακολουθήσει μαθήματα του πανεπιστημίου Duke πάνω στην Γνωσιακή λειτουργία του Σκύλου με τον Dr. Brian Hare καθώς και μαθήματα του πανεπιστημίου του Εδιμβούργου πάνω στη Συμπεριφορά και Ευζωΐα τόσο των κατοικιδίων και των αδέσποτων όσο και των ζώων φάρμας. Είμαι premium μέλος της Ένωσης Επαγγελματιών Εκπαιδευτών Σκύλων (APDT).

Εδώ και πολλά χρόνια ως εθελόντρια παρέχω περίθαλψη, φροντίδα, φιλοξενία, και εκπαίδευση σε πολλά αδέσποτα ζώα, καθώς και βοήθεια σε καταφύγια αδέσποτων.

Ονομάζομαι Ζωή Μαυροπούλου. Παρακολούθησα τη διετή εκπαίδευση στο Κέντρο Ρεφλεξολογίας και Ερευνας (ΚΕΡΕ) το 2004 και απέκτησα πτυχίο ρεφλεξολόγου, καθώς και τριετή εκπαίδευση στη Natural Health Science, όπου εκπαιδεύτηκα και έλαβα πτυχίο στο Traditional Thai Massage, στον Ηλεκτροβελονισμό, τη Rejuvance και μύηση στον πρώτο βαθμό στο Reiki.

Έκτοτε ζω και εργάζομαι στον Πειραιά, εφαρμόζοντας εναλλακτικές θεραπείες. Είμαι ενεργός μέλος του Σωματείου Ελλήνων Ρεφλεξολόγων (ΣΕΡ) από το 2004 μέχρι και σήμερα.

ΕΓΓΡΑΨΟΥ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Για να κατέβασεις το δωράκι μας!
Εγγραφη!
close-link